Eigen Huis (Ver)bouwen + Inrichten | Utrecht Eigen Huis (Ver)bouwen + Inrichten | Utrecht Eigen Huis (Ver)bouwen + Inrichten | Utrecht

Eigen Huis (Ver)bouwen + Inrichten | Utrecht

De beurs Eigen Huis (ver)bouwen en inrichten vindt ieder jaar plaats in Utrecht en Rotterdam met een voorjaarseditie en een najaarseditie.
Tijdens de Voorjaarseditie introduceert de organisatie een speciaal TUINPAVILJOEN in samenwerking met gerenommeerde specialisten in de tuinbranche. Zoals u weet geeft een goed ontworpen/ ingerichte buitenruimte een enorme meerwaarde aan de woning en daarom mag dit onderdeel niet ontbreken op de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten. Het is van groot belang om in een vroeg stadium na te denken over uw tuin, zodat deze ideeŽn kunnen worden meegenomen in de plannen en financiering dus laat u goed informeren door onze specialisten over aanleg, ontwerp, bestrating, beplanting, tuinmeubilair etc.

Arie Tuinarchitectuur zal een fraaie tuin aanleggen die onderdeel is van het tuinpaviljoen. De moderne showtuin heeft alles in zich om u te laten verrasssen.
Voor advies kunt u terecht bij tuinarchitect Arie van der Hout.

Kom naar het Tuinpaviljoen en laat u inspireren! Wilt u een afspraak voor ontwerpadvies, mail met info@arietuinarchitectuur.nl

 

Showtuinen

Evenementen

    Geen projecten beschikbaar.
 

Actueel

    Geen nieuws beschikbaar.