tuinarchitect tuinontwerp tuinarchitectuur
tuinontwerp tuinontwerpen stijltuinen
tuinarchitectuur stadstuin tuinontwerp
stadstuin tuinarchitect tuinontwerp
stadstuin overkapping livium
moderne tuin tuinarchitect stijltuin
tuinarchitect tuinontwerp patiotuin
tuinarchitectuur tuinontwerp stadstuin
villatuin tuinarchitectuur prairiebeplanting
zwemvijver tuinarchitect bostuin
stadstuin tuinontwerp tuinarchitect
stadstuin tuinontwerp stijltuinen
tuinontwerp tuinontwerpen stadstuin
Esthec Wellness Tuinarchitect
stijltuinen tuinontwerp tuinontwerpen
overkapping wellness tuinarchitect

Beurs Eigen Huis (ver)Bouwen + Inrichten

Van 15 t/m 17 maart vond de Voorjaarseditie van de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten plaats in de Jaarbeurs Utrecht.

In deze drie dagen bezochten zeer gerichte bezoekers de beurs en in vergelijking met de vorige editie zijn particulieren nu veel concreter in gesprek met exposanten over het laten uitvoeren van hun bouw- en verbouwplannen. Diverse aanwezige bedrijven bevestigen dat de verlaging van de BTW voelbaar effect resulteert in aantal en kwaliteit van de uit te voeren bouwplannen onder de bezoekers van de beurs.

Arie Tuinarchitectuur is al jaren van de partij met een prachtige modeltuin! Wilt u tuinadvies? kom naar deze beurs en vraag bij Tuinarchitect Arie van der Hout tuinadvies.

Bouw- of verbouwplannen?

Bezoek dan de Voorjaarseditie van de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten op 18, 19 of 20 oktober 2013 in de Jaarbeurs Utrecht. Dit is de beurs waar circa 150 kwaliteitsbedrijven klaar staan om u te inspireren en te helpen bij een verbouwing die gepaard gaat met drukke tijden. Specialisten kunnen u informeren over alle mogelijkheden en noviteiten op het gebied van bouwen, verbouwen en inrichten.

www.realiseerjedroomhuis.nl