Tuinontwerp

Een mooie tuin begint met een goed tuinontwerp. Het tuinontwerp vormt de basis voor uw nieuwe tuin. Het ontwerpen is een creatief proces, waarbij Arie van der Hout samen met de klant intensief overleg zal hebben om de ideeën en wensen goed te kunnen vertalen.
Een tuinontwerp zorgt voor samenhang en is de kapstok waar alle tuiningrediënten de juiste plek krijgen. Arie Tuinarchitectuur heeft het vermogen om van iedere tuin iets bijzonders te maken.

Alle tuinontwerpen worden nader uitgelegd in een inspirerend beeldenboek en ontwerptekeningen. Tijdens het ontwerpproces wordt ook het budget voor de tuin besproken. Op deze manier kunnen de dromen ook echt werkelijkheid worden.

- de vertaalslag van gevoel en sfeer naar een tuin waarin dit tot uiting komt, dat is mijn taak als tuinarchitect -

De uitvoering van de tuinontwerpen staan altijd onder begeleiding van Arie van der Hout. De jarenlange samenwerking met een aantal top hoveniersbedrijven zoals het hoveniersbedrijf van Amstel-Ruisendaal groencombinatie, zorgt voor de juiste vertaalslag naar de realisatie.

Arie is als tuinarchitect altijd op zoek om vernieuwende concepten door te voeren in zijn ontwerpfilosofie en laat aan mensen zien wat er allemaal mogelijk is in een grote tuin of een hele kleine stadstuin. Arie Tuinarchitectuur creëert een tuin zodat er voor iedereen inspiratie op te doen is: of je nou in de stad woont of er buiten.


 

Voorbeelden

o_arie_tuinarchitectuur_tuinarchitect_moderne_tuin_tuinontwerp_tuinvoorbeeld.jpg
Moderne Villatuin | Veldhoven
9_arie_tuinarchitectuur_eigen_huis_en_tuin_jungletuin_muurtuin_gevelgroen_rtl_01.jpg
Eigen Huis & Tuin | Spijkenisse

 
 

 

Bekijk alle tuinprojecten

 

Evenementen

    Geen projecten beschikbaar.
 

Actueel

    Geen nieuws beschikbaar.